Witte Yamazaki Tosca Accessoirehouder

46,-
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yamazaki Tosca Accessoirehouder

Simpel maar stijlvol sieradenrek met diverse opbergmogelijkheden. Hang sieraden op aan de haakjes, het houten stangetje of leg ze in het schaaltje. Dit sieradenrek is gemaakt van staal met een witte poedercoating en houten details. Je kunt met dit rek op diverse manieren je sieraden ophangen: aan de acht haakjes, het ronde houdertje of in het schaaltje. In totaal is de organizer 20 cm breed, 10,5 cm diep en 28,5 cm hoog.

Horloges opbergen en lange kettingen ophangen Haal je dit sieradenrek van Yamazaki in huis, dan zijn rondslingerende sieraden verleden tijd. Want echt alle soorten sieraden kunnen aan dit rek worden gehangen. Horloges opbergen kan lastig zijn, maar aan deze ronde houten houder blijven ze netjes hangen. En kettingen ophangen zonder dat ze in de knoop raken? Daar zorgen de kleine haakjes wel voor. Oorbelletjes en ringen kunnen prima onder in het schaaltje worden gelegd na een dag dragen. Combineer dit sieradenrek met andere organizers in deze landelijke stijl uit de Tosca collectie van Yamazaki.

Sieradenrek kopen Zet dit sieradenrek op je nachtkastje in de slaapkamer om niet alleen de boel op te ruimen maar ook te decoreren. Maar natuurlijk in elke ruimte kan dit prachtige rek staan, dus ook de badkamer!

Maat:
28,  5-cm
Materiaal:
Hout,  Hout / staal,  Staal
Voorraad: