Blauwe Pig & Hen Armband Sharp Simon Navy P07-63000-L Maat L

54,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Marineblauw Zilver Navy Silver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Pig & Hen Armband Sharp Simon Navy P07-63000-L Maat L

Pig & Hen Armband Sharp Simon Navy P07-63000-L Maat L

An incredibly smooth talker who has the rare ability to turn any prickly situation into an advantage. We?ve lost count of the amount of times his unrivalled way with words has saved him, and of the amount of ladies he keeps awake at night.
Sharp Simon is a flat braided bracelet and has the smallest shackle (4mm) we have. This smooth boy can still hold up to 1200 kg and is 10mm wide.

Maat L = tussen 19 - 21cm

De armbanden van Pig and Hen zijn handgemaakt in Amsterdam. Door gebruik te maken van authentieke schipkabels wordt de Nederlandse erfenis doorgevoerd. In het begin van 1600 waren de Nederlanders de leidende natie in het varen naar onbekende delen van de wereld. Ze beschikten over de grootste marinevloot die de wereld ooit had gezien. Ter bescherming tegen pech hadden de mannen een tatoeage van een varken en een kip op hun voeten. Men geloofde dat het de zeilers de mogelijkheid gaf om te overleven zodra ze het schip te verlieten. De matrozen dachten op die manier in staat te zijn om het vaste land te vinden, net als de varkens en kippen die in houten kisten werden gehouden. Al drijvend zouden deze dieren door het tij naar huis worden gebracht. Pig and Hen redt levens, zelfs in moeilijke situaties.
De armbanden van Pig and Hen zijn sterker dan staal.

Specificaties

Productspecificaties
Type schakel : Fantasie
Type armband : Fantasiearmband

Materiaal & afmetingen
Materiaal : Touw

Productinformatie
Kleur : blauw
EAN : 8719214970123

Materiaal:
Scheepstouw,   Staal
Maat:
L
Voorraad: