Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland, is vooral populair onder studenten. Het centrum van Nijmegen is echter wel heel gezellig om te gaan winkelen, vanwege de unieke winkels die er in de stad te vinden zijn. Mocht u nou benieuwd zijn naar wanneer er een koopzondag is in deze stad, dan bent u hier aan het juiste adres! Wij hebben het voor u uitgezocht en u kunt het verderop deze pagina vinden.

Koopzondagen Nijmegen overzicht

In Nijmegen kunt u minimaal 2 zondagen per maand shoppen! De winkels zijn namelijk dan 'gewoon' open. In onderstaande kalender krijgt u een mooie grafische weergave van wanneer deze data nou eigenlijk zijn. Deze zondagen zijn blauw gekleurd en u kunt gemakkelijk alvast reeds alle koopzondagen van dit jaar zien. Wij hebben geprobeerd om zover mogelijk vooruit te kijken en zodra er nieuwe koopzondagen aangekondigd worden, zullen we deze pagina updaten. [CPMV_CALENDAR view="13"] *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zitten er in Nijmegen?

In Nijmegen barst het van de leuke winkeltjes, want er zitten naast heel wat speciaalzaken die uniek zijn in Nederland. Neem als voorbeeld 'Silverado', een Westernstore waar u terecht kunt voor de beste artikelen uit die tijd. Een kleine greep uit de winkels die in Nijmegen zitten: ☑ State of Art ☑ Mango ☑ Vitamins & More ☑ Hue Wear ☑ Oil & Vinegar Mocht u nou trek krijgen tijdens het winkelen, dan zijn er in Nijmegen zat restaurantjes waar u even kunt bijkomen van de middag! Er zijn horecagelegenheden met keukens uit de hele wereld, dus er is voor ieder wat wils!

Waar kunt u de auto parkeren in Nijmegen?

Nijmegen heeft verscheidene plekken waar u de auto kunt parkeren, alleen gaat dit wel gepaard met een bedrag van rond de €1.50 per uur. De auto staat dan wel echt midden in het centrum van Nijmegen en u zult dus geen grote afstand moeten afleggen voor u weer terug bij de auto bent. Een klein overzicht van de beschikbare parkeergarages in Nijmegen: ☑ Mariënburg ☑ Eiermarkt ☑ Kelfkensbos ☑ Keizer Karel

Wat maakt Nijmegen uniek?

Het unieke aan Nijmegen is het oude centrum, afgewisseld met enkele trendy winkels. Qua horeca bent u zeker in Nijmegen aan het goede adres, want er zitten leuke restaurantjes. Het parkeren in Nijmegen is ook goedkoop, zeker vergeleken met andere steden die we behandeld hebben op deze site. Voor een leuke shopervaring en een beetje historie is Nijmegen de ideale plek!