Maastricht, de meest zuidelijk gelegen grote stad van Nederland, is zeer populair bij mensen die eventjes een weekendje weg willen! Deze stad geeft al gauw het gevoel dat je niet meer in Nederland bent, vanwege de overwegend buitenlandse invloeden. Voor veel mensen is dit even aangenaam om te zijn, maar het kan ook alleen vanwege de goede shopstad die het is! Op deze pagina worden de koopzondagen in deze stad uitgelicht, naast enkele hoogtepunten qua winkels en de beste parkeergarages.

Koopzondagen Maastricht overzicht

In Maastricht kunt u elke zondag van het jaar terecht om te shoppen! De winkels zijn namelijk dan 'gewoon' open. In onderstaande kalender krijgt u een mooie grafische weergave van wanneer deze data nou eigenlijk zijn. Deze zondagen zijn blauw gekleurd en u kunt gemakkelijk alvast reeds alle koopzondagen van dit jaar zien. Wij hebben geprobeerd om zover mogelijk vooruit te kijken en zodra er nieuwe koopzondagen aangekondigd worden, zullen we deze pagina updaten.

 *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zitten er in Maastricht?

Van chique winkelen in moderne shoppingmalls tot unieke straatjes met kleine winkeltjes, het kan allemaal in Maastricht. Bezoek ook het fraaie winkelcentrum; Mosae Forum met daaronder een ruime parkeergarage. Ook de Stokstraat en de Rechtstraat hun mooie en bijzondere boetiekjes zijn zeker een bezoekje waard. ☑ Suitable ☑ Caroline Biss ☑ Concept Green ☑ FashionClash Store ☑ Hermès Na het winkelen kun je terecht in een van de vele gezellige restaurants en koffiehuizen voor een lekkere lunch, koffie of borrel.

Waar kunt u de auto parkeren in Maastricht?

Maastricht heeft verscheidene plekken waar u de auto kunt parkeren, alleen gaat dit wel gepaard met een bedrag van rond de €2.50 per uur. De auto staat dan wel echt midden in het centrum van Maastricht en u zult dus geen grote afstand moeten afleggen voor u weer terug bij de auto bent. Een klein overzicht van de beschikbare parkeergarages in Maastricht: ☑ O.L. Vrouweparking ☑ Vrijthof ☑ Mosae Forum ☑ Bassin ☑ PLEIN-1992

Wat maakt Maastricht uniek?

Het unieke aan Maastricht zijn de leuke winkeltjes die internationale invloeden hebben. Vanwege de ligging van Maastricht zijn er ook veel buitenlandse toeristen in Maastricht en dit zorgt naar onze mening voor een leuke sfeer en een hoge kwaliteit van de winkels. Voor een weekendje weg is een stad ook zeer geschikt, want dan heeft u echt het gevoel dat u even weg bent!