In het hoge noorden van Nederland, in de provincie Friesland, is Leeuwarden te vinden. Een grote stad met een historisch centrum waar veel shopliefhebbers op afkomen. De winkeleigenaren noemen de stad zelfs een van de beste steden van Nederland om te shoppen! Mocht u eens benieuwd zijn of dit waar is, dan kunt er altijd op een zondag even langsgaan. In dit artikel staan de koopzondagen vermeldt, naast de top 5 winkels n Leeuwarden en enkele handige locaties om te parkeren!

Koopzondagen Leeuwarden overzicht

In Leeuwarden kunt u elke zondag van het jaar terecht om te shoppen! De winkels zijn namelijk dan 'gewoon' open. In onderstaande kalender krijgt u een mooie grafische weergave van wanneer deze data nou eigenlijk zijn. Deze zondagen zijn blauw gekleurd en u kunt gemakkelijk alvast reeds alle koopzondagen van dit jaar zien. Wij hebben geprobeerd om zover mogelijk vooruit te kijken en zodra er nieuwe koopzondagen aangekondigd worden, zullen we deze pagina updaten. [CPMV_CALENDAR view="11"] *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zitten er in Leeuwarden?

Leeuwarden is een echte winkelstad. Of u nu wilt winkelen in de historische binnenstad of uw aankoop doet aan een van de winkelpleinen in de stad. In Leeuwarden kunt u voor iedere aankoop terecht. 'De Kleine Kerkstraat' werd in 2011 zelfs uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland! ☑ Kijk Kijk ☑ Gospa ☑ Miedema ☑ Eric Steenbergen ☑ Capaldi Kappers Na het winkelen kun je terecht in een van de vele gezellige restaurants en koffiehuizen voor een lekkere lunch, koffie of borrel.

Waar kunt u de auto parkeren in Leeuwarden?

Leeuwarden heeft verscheidene plekken waar u de auto kunt parkeren, alleen gaat dit wel gepaard met een bedrag van rond de €2 per uur. De auto staat dan wel echt midden in het centrum van Leeuwarden en u zult dus geen grote afstand moeten afleggen voor u weer terug bij de auto bent. Een klein overzicht van de beschikbare parkeergarages in Leeuwarden: ☑ Zaailand ☑ Oldehove ☑ De Klanderij ☑ Hoeksterend

Wat maakt Leeuwarden uniek?

De historische binnenstad van Leeuwarden, op loopafstand van het trein en busstation, nodigt uit tot een heerlijke dag winkelen. Naast grote winkelketens vindt u in Leeuwarden leuke, bijzondere maar vooral authentieke winkeltjes. Kortom, de ideale stad voor een shopper die houdt van al deze kenmerken! Een echte aanrader om eens een bezoekje aan te wagen!