Wanneer is het koopzondagen en kunt u shoppen in Enschede? Welke winkels zitten hier in het centrum? Is het verstandig om met de auto of kan ik beter met het openbaar vervoer gaan? Zijn er parkeergelegenheden? Wat maakt Enschede uniek?

Koopzondagen Enschede overzicht

In onderstaand overzicht kunt u zien wanneer het winkelcentrum van Enschede geopend is. Het komt erop neer dat Enschede maandelijks twee koopzondagen kent en dus niet iedere zondag. De koopzondagen zijn blauw gemarkeerd en we hebben voor heel 2016 aangegeven op welke data deze dagen zijn. Er kunnen nog eventueel wijzigingen worden aangebracht indien er meer data bekend worden gemaakt. 

Welke winkels zitter er in Enschede?

In Enschede zitten een hele hoop winkels. Wij hebben er een paar opvallende uitgelicht in onderstaand overzichtje: - Dille & Kamille - Primark - Boekhandel Broekhuis - Action - Jack & Jones - C&A - Verschillende GSM stores Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer andere winkels te vinden in Enschede. Deze winkels zijn natuurlijk allemaal open op koopzondag.

Welke parkeergarages zijn er?

Natuurlijk is het handig te weten dat u gemakkelijk uw auto in Enschede kwijt kunt. U kunt het beste uw auto in een van de vele parkeergarages plaatsen. De maximale dagtarieven liggen tussen de 10 en 20 euro. Dit is redelijk betaalbaar i.v.m. de parkeergarages van de grote steden. De parkeergarages die je het best kunt bezoeken zijn: Stationsgarage, Irenegarage, Q-Park & Heekplein.

Over de stad Enschede

Enschede is een enorm gezellige stad met mooie, grote pleinen en veel winkels. Er zijn heel veel kleine straatjes en winkels die je niet overal kunt vinden. Bovendien kun je op een van de vele terrasjes uitkijken op het mooie, grote middeleeuwse kerkje van Enschede. Wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat de bewoners van Enschede van hun stad vinden. Laat gerust een reactie achter door middel van het reactieformulier onder aan deze pagina.