In Den Bosch kunt u naast de Bossche bol ook nog goed shoppen, want er zijn vele speciaalzaken in Den Bosch. De provinciehoofdstad van Noord-Brabant is geliefd in deze provincie, want naast de grotere winkels zijn er vele kleine straatjes die speciaalzaken herbergen. Mocht u benieuwd zijn naar wanneer er hier een koopzondag is, lees dan gauw verder! In dit artikel worden de koopzondagen voor 2016 in Den Bosch behandelt, evenals de leukste winkels en de beste locaties om te parkeren.

Koopzondagen Den Bosch overzicht

In Den Bosch kunt u elke zondag van het jaar terecht om te shoppen! De winkels zijn namelijk dan 'gewoon' open. In onderstaande kalender krijgt u een mooie grafische weergave van wanneer deze data nou eigenlijk zijn. Deze zondagen zijn blauw gekleurd en u kunt gemakkelijk alvast reeds alle koopzondagen van dit jaar zien. Wij hebben geprobeerd om zover mogelijk vooruit te kijken en zodra er nieuwe koopzondagen aangekondigd worden, zullen we deze pagina updaten.

 *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zitten er in Den Bosch?

Den Bosch is een echte winkelstad en staat bekend om de kleine straatjes, welke het winkelen extra charme geven. In deze straatjes vindt u de speciaalzaken, kleine boetiekjes en bijzondere winkeltjes. In de Hinthamerstraat vindt u de ketens. ☑ Addy van den Krommenacker ☑ RAW Next ☑ Fuente ☑ FELIZ Collections ☑ Dream Stones In Den Bosch kunt u na/tijdens het shoppen genieten van een heerlijke Bossche bol, de specialiteit bij vele horecaketens in deze stad.

Waar kunt u de auto parkeren in Den Bosch?

Den Bosch heeft verscheidene plekken waar u de auto kunt parkeren, alleen gaat dit wel gepaard met een bedrag van rond de €1.50 per uur. De auto staat dan wel echt midden in het centrum van Den Bosch en u zult dus geen grote afstand moeten afleggen voor u weer terug bij de auto bent. Een klein overzicht van de beschikbare parkeergarages in Den Bosch: ☑ Wolvenhoek ☑ St. Josephstraat ☑ Tolbrug ☑ Arena ☑ Stationsplein

Wat maakt Den Bosch uniek?

Den Bosch is naast een grote stad ook heel cultureel en authentiek gebleven. Aan het volk wat hier veel komt is te zien dat er vele culturele erfstukken in de stad zijn en dat er veel mooie, speciale winkeltjes in de stad te vinden zijn. Dit is een echte aanrader, mocht u ervan houden om eens naar Noord-Brabant te gaan!