Veel mensen weten niet dat Arnhem over een leuk winkelcentrum beschikt. Het is niet voor niets tot vijfde beste binnenstad benoemd gedurende 2007 en 2009. Het heeft namelijk een divers aanbod aan winkels, horeca-gelegenheden en musea. Dit alles maakt deze stad zeker een bezoekje waard op een doordeweekse dag of op bijvoorbeeld op een koopzondag. Wanneer is er in Arnhem een koopzondag? Wat voor winkels kunt u bezoeken op een koopzondag? Hier leest u alles over Arnhem en haar winkelcentrum.

Koopzondagen Arnhem 2015 overzicht

Met enige regelmaat is er een koopzondag in Arnhem. Wij hebben in onderstaande kalender weergegeven op welke dagen dit het geval is. Deze data hebben wij met blauw gemarkeerd. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat we per ongeluk een zondag hebben aangemerkt als koopzondag, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. In dat geval zouden we het heel erg waarderen als u via het contactenformulier met ons contact kunt opnemen, zodat we die wijziging door kunnen voeren. *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zijn er in Arnhem?

Arnhem heeft een sfeervol winkelcentrum met allerlei soorten winkels. Zo bevinden zich hier: boekhandels, parfumeries, kapsalons, wijnkoperij, Actions, Adidas winkels, juweliers, Amigo schoenenwinkels, et cetera. Deze stad heeft niet voor niets het predikaat van ‘vijfde beste binnenstad’ gekregen. Het beschikt namelijk over allerlei soorten winkels, zodat u hier 100% zult slagen. Wij zijn heel erg benieuwd welke winkels in de binnenstad, Arnhem uniek maken. U zult ons (en anderen) heel erg een plezier doen, als u in een reactie achterlaat wat Arnhem nog meer te bieden heeft (waar andere steden tekort schieten).

Waar kunt u uw auto parkeren?

Wij hebben hieronder opgesomd bij welke parkeergarages u uw auto kwijt kunt. Natuurlijk moet u hier wel een bepaald (en niet gering) tarief voor betalen. Als u liever met het openbaar vervoer reist, dan adviseren wij u de trein of eventueel de bus te pakken. Arnhem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. ☑ Rozet ☑ Broerenstraat ☑ Musis ☑ Centraal ☑ Velperpoort

Wat maakt Arnhem uniek?

Arnhem heeft een mooie afwisseling aan natuur, bebouwing en architectuur. Er zijn ook diverse musea in deze stad die zeker een bezoekje waard zijn. Arnhem heeft niet alleen een leuk centrum, maar ook de woonwijken zijn fraai en de natuur heeft in dit gebied een groot aandeel. Kortom: Arnhem is zeker een bezoekje waard. Wij horen graag in de reacties hoe u uw bezoekje aan Arnhem heeft ervaren. Bij voorbaat dank!