Het winkelcentrum van Apeldoorn heeft een hele eigen style naar mijn mening. Zo is dit een van de weinige winkelcentra waar een groot aantal winkels in een overdekt gebouw zitten. Dit maakt het heel erg anders dan de winkelcentra van de andere Nederlandse steden (zoals Deventer). Op welke zondagen is het koopzondag in Apeldoorn? Hoe kunt u Apeldoorn het beste bereiken en wat voor winkels kunt u hier bezoeken? Je leest het allemaal op deze pagina.

Koopzondagen Apeldoorn 2015 Overzicht

Wij hebben in onderstaand overzicht alle koopzondagen van Apeldoorn weergegeven. Het betreft de koopzondagen die reeds bekend gemaakt zijn. Zodra er nieuwe data van koopzondagen bekend zijn gemaakt, zullen wij deze kalender zo snel mogelijk updaten. Als wij per ongeluk verkeerde data als koopzondag hebben aangemerkt, wordt het heel erg gewaardeerd als u ons dat meldt via het contactformulier. Zo kunnen wij direct inspelen op eventueel gewijzigde data. Bij voorbaat dank voor het melden.

*Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zijn er in Apeldoorn?

Apeldoorn heeft een heel gezellig centrum met winkels voor allerlei doeleinden. Zo is er bijvoorbeeld een Big Bazaar voor leuke en kleine cadeautjes. Een HEMA om te genieten van een heerlijke lunch zodat u vervolgens nog wat huishoudartikelen kunt kopen. Daarnaast is er ook een Kijkshop waar u gerust een kijkje kunt nemen of ideeën opdoen voor cadeautjes waar u zelf niet snel op zal komen. Voor de vrouwen is hier ook een mooie Zara, WE en een Vera Moda. Kortom: genoeg keus!

Waar kunt u parkeren?

Er zijn diverse parkeergarages in Apeldoorn, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met de trein dit gebied te bezoeken. Het is namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hier kunt u dus ook eventuele benzinekosten mee besparen. De parkeergarages die hier gebruikt kunnen worden, zijn: ☑ Marktplein, Deventerstraat ☑ Markt centrum, Beekstraat ☑ Parkeerterrein Centrum Kanaalstraat, Kanaalstraat Er zijn nog veel meer parkeergarages in Apeldoorn, maar daarvoor kunt u beter op de algemene website van Apeldoorn kijken.

Wat maakt Apeldoorn uniek?

Apeldoorn onderscheidt zich op twee aspecten met de andere steden zoals bijvoorbeeld Alkmaar. Zo beschikt Apeldoorn over de langste winkelstraat van Nederland. Dat betreft de Hoofdstraat (hoe kan het ook anders). Bovendien kenmerkt Apeldoorn zich door haar veelal overdekte winkelcentra. Dit maakt het ideaal om ook bij slecht weer te gaan winkelen. In dat opzicht is Apeldoorn dus een goede ‘second choice’ in het geval dat het weer toch minder goed is dan voorspeld was.