Wanneer is er een koopzondag in Amersfoort in 2015? Welke zondag kan ik winkelen in Amersfoort? Welke winkels zijn er open op Zondag? Lees het hier allemaal! Amersfoort heeft een heel erg leuk en relatief klein winkelcentrum (in vergelijking met de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Maastricht). Daarentegen zijn er een paar grote winkels die zeker het bezoeken waard zijn. Er zijn hier onder meer veel kledingwinkels en natuurlijk een paar grote speelgoedwinkels. Voor ieder wat wils dus.

Koopzondag Amersfoort overzicht

In onderstaand overzicht is duidelijk te zien op welke dagen er koopzondag is in Amersfoort. Deze momenten zijn natuurlijk de uitgelezen kansen om op pad te gaan om nog net een paar nieuwe broeken, cadeaus of andere artikelen aan te schaffen. Noteer deze data dus in uw agenda. Het merendeel van de winkels zal ‘s ochtends al geopend worden. Zo kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om vroeg in de ochtend een bezoekje te brengen aan Amersfoort. Zo bent u alvast voor de drukte die er op een koopzondag over het algemeen heerst. In Amersfoort geldt dat iedere zondag een koopzondag is. Natuurlijk zijn er op bepaalde feestdagen wel uitzonderingen en zijn niet alle winkels geopend.

 *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zitten er in Amersfoort?

Amersfoort heeft een groot scala aan winkels. Het is handig om van tevoren alvast in te plannen welke winkels u natuurlijk gezien wilt hebben. Daarom staat hier opgesomd wat Amersfoort allemaal te bieden heeft. U kunt in deze stad onder meer een Hema, Bakkerij Bart, Prénatal, Beter Bed, Jack&Jones, America Today, Blokker, Free Record Shop, Perry Sport, Sport 2000, Coolcat, de Sting, V&D, H&M en diverse telefoonwinkels vinden. Dit zijn slechts een paar winkels die hier te vinden zijn.

Welke parkeergarages zijn er?

Er zijn diverse parkeergarages waar u uw auto kunt stallen. Onderstaand lijstje geeft u hier een duidelijk overzicht van: ☑ St. Jorisplein ☑ Koestraat ☑ Soeverein Het kan zijn dat u nog even moet lopen om de stad te bereiken wanneer u uw auto in een van deze parkeergarages stalt.

Over de stad Amersfoort

Amersfoort is een heel gezellige stad met een groot scala aan winkels. Tevens heeft het een prachtige Koppelpoort wat deze stad de authentieke uitstraling geeft. Het heeft een gezellige binnenstad met de zogenaamde muurhuizen. Deze straten zijn redelijk volgebouwd en bovendien kan je op de verschillende pleinen genieten van een hapje of een drankje op één van de vele terrasjes. Het Lieve Vrouweplein is zeker een bezoekje waard bijvoorbeeld. Het parkeren van uw auto hoeft ook geen belemmering te zijn, aangezien er rondom de stad voldoende ondergrondse parkeergarages zijn. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening. U kunt in de reacties uw koopzondagervaring in Amersfoort achterlaten.