Wanneer zijn er in 2015 koopzondagen in Alkmaar? Op welke data kan ik op Zondag winkelen? Lees hier alles over Alkmaar en haar koopzondagen. Wat maakt Alkmaar uniek en wat voor winkels zijn er te vinden? Kunt u hier wel/niet makkelijk parkeren? Allemaal vragen waar wij een antwoord op zullen geven.

Koopzondag overzicht Alkmaar

Wij hebben hieronder een kalender weergegeven waarop precies staat op welke dagen er een koopzondag is in Alkmaar. Het betreft natuurlijk alle koopzondagen van 2015: Natuurlijk kunt u ze het best allemaal direct in uw eigen agenda zetten, zodat u geen enkele shopkans onbenut laat. Wanneer de koopzondagen voor het nieuwe jaar (2016) bekend zijn gemaakt, zullen wij ook die opnemen in deze agenda. Hier blijft u dus op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het bijzondere aan Alkmaar is, dat er iedere week koopzondag is. Deze agenda is dus eigenlijk vrij zinloos, maar toch hebben we ‘m ingevoegd, zodat ook de mensen die deze teksten niet lezen, hiervan op de hoogte zijn. [CPMV_CALENDAR view="3"] *Alle blauw gemarkeerde zondagen zijn koopzondagen.

Welke winkels zijn er in Alkmaar?

Alkmaar heeft een vergelijkbaar centrum als Amersfoort. Dat wil zeggen dat dit gebied niet zo’n groot winkelcentrum heeft als bijvoorbeeld Amsterdam, maar wel een breed scala aan winkels. Hier zit een Aktiesport, America Today, ANWB, Bart Smit, Belcompany, Benetton diverse boekhandeltjes en natuurlijk een hoop bakkerijtjes (o.a. Bakker Bart). Bovendien kunt u hier ook snoep kopen bij bijvoorbeeld de Jamin en als u uw haar nog wil laten knippen, dan kunt u hier één van de vele kapsalons bezoeken.

Parkeergelegenheden

Hieronder staan de parkeergarages opgesomd die u kunt gebruiken wanneer u op een koopzondag uw auto wil parkeren. ☑ De Karpeton ☑ Slingelgarage ☑ Ringers Garage ☑ Noorderacade ☑ Kanaalschiereiland Er zijn nog een hoop andere parkeergarages die u kunt gebruiken. Het is verstandig om alvast uit te zoeken waar u wilt parkeren, zodat u voorkomt dat u nergens uw auto kwijt kunt.

Over de stad Alkmaar

Alkmaar heeft veel gezellige kleine straatjes bomvol horeca gelegenheden. Op een mooie zomerdag waarop de zon volop schijnt, raden wij u zeker aan om in een van deze straatjes een gezellig restaurantje te bezoeken om van de omgeving te genieten. Alkmaar is een stad die broeit en ook steeds moderner wordt. Ondertussen wonen hier al heel veel Nederlanders, waardoor er overal gebouwd moet worden. Wij zijn ook benieuwd hoe u over Alkmaar denkt. U kunt in de reacties uw koopzondag ervaringen achterlaten.